FOREDRAG

FOREDRAG

 

#brydtabuet

 

En hudløs ærlig beretning om en barndom med incest, et liv med angst og flere diagnoser.

 

Dét her er ikke bare et foredrag. Det er helligt rum, hvor man kan sige alt det højt, ingen andre tør tale om. I bliver inviteret med på en følelsesladen, ærlig, humoristisk og ærlig rejse, der vil give jer et helt nyt syn på livet. Der bliver tårer, latter, smil, forargelse, kram og masser af dans.

 

I 8 år var jeg udsat for seksuelle overgreb fra et nært familiemedlem. Jeg kan stadig huske, hvordan han tog fat i mig. Det har sat sine spor. Som 14-årig brød jeg tabuet uden at få hjælp. I dag er jeg 27 år gammel, enlig mor til en lille knægt på 3, og nu deler jeg dagligt min historie med hele Danmark. Jeg glæder mig til at dele den med jer og gøre det klart, hvorfor det er så vigtigt at bryde tabuet.

 

#dansdigop

 

Et crazy foredrag der kan ændre dit liv for altid, hvis du tør lade det ske. 

 

Dette foredrag er for dig, der er klar til at tage anvsaret for dit eget liv. Dig der er træt af at være utilfreds med dit liv. Dig der tør prøve noget nyt, fordi alt det andet ikke virker. Dig der flere gange ugentligt oplever at vågne op om morgenen og tænke: "Fuuuuck, jeg magter ikke i dag!" 

 

Jeg vil invitere jer med indenfor i en verden, hvor i finder energien og redskaberne til at skabe jer et liv med mere glæde og et større gå-på-mod. En verden hvor ALT er tilladt. En verden med dans, krop, latter og tåre. 

 

I kommer til at tænke, at jeg er vanvittig, grænseløs og genial på samme tid. Mit mål er at i går fra foredraget med en oplevelse af at være det samme. For dét giver mod på livet!

ALEXANDRASTAFFENSEN.DK

 

 

Tak fordi du besøger alexandrastaffensen.dk som er én del af mit univers. Det er herfra jeg vil køre Alexandra Staffensen IVS med henblik på foredrag, kurser m.m.

KONTAKT

+45 28 43 12 90

TRÆFFES BEDST

 

 

Jeg træffes bedst via mail, men kan træffes på telefon i tiderne:

 

Mandag - Fredag: 10:00 to 15:00

 

© Alexandra Staffensen IVS. All Rights Reserved.